OPTI TOLERANCE - 60 gélules
Probiotische of microbiotische stammen zijn micro-organismen die, in de juiste hoeveelheden ingenomen, gunstige effecten hebben op de darmgezondheid. Optiflorus Tolerance is een unieke combinatie van probiotische stammen, zink en prebiotica.
1. Beschrijving
Probiotische of microbiotische stammen zijn micro-organismen die, in de juiste hoeveelheden ingenomen, gunstige effecten hebben op de darmgezondheid. Optiflorus Tolerance is een unieke combinatie van probiotische stammen, zink en prebiotica. Terwijl probiotische stammen de darmflora opnieuw in evenwicht brengen, bevorderen prebiotica (fructooligosacchariden en inuline) de implantatie van probiotica. Ten slotte draagt zink bij aan de normale werking van het immuunsysteem en bevordert het de juiste balans van het darmepitheel.
De stammen die in deze formule worden gebruikt, bevorderen de behandeling van darmdoorlaatbaarheid (lekkende darm) en bestrijden zo voedselintoleranties en allergieën. Opti Tolerance heeft de biologische beschikbaarheid verhoogd dankzij de DrcapsTM plantaardige capsuleverpakking.
Code NUT/AS348/266
Doos van 60 capsules
Doos voor 1 maand
2. Aanwijzingen voor gebruik
1 capsule in de ochtend op een lege maag en 's avonds voor het slapengaan met een groot glas water.
Buiten bereik van kinderen houden.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Een voedingssupplement mag een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
Houd het product uit de buurt van licht, warmte en vocht.
Bewaar bij voorkeur in de koelkast.
3. Ingrediënten
Fructo oligosacchariden (cichorei en rode biet), L-glutamine, DR-caps plantaardige capsule*, (hypromellose, geleermiddel: gellangom, kleurstof: koper-chlorofylcomplex), Aardappelzetmeel, Gevriesdroogde melkzuurfermenten (Lactobacillus rhamnosus, lactobacillus casei, lactobacillus paracasei), Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, zinkoxide, *Zuurgraadbestendige capsule
4. Voedingsinformatie
2 capsules per dag bieden u:
L-Glutamine: 200 mg
Fructo oligosacchariden: 239 mg
Lactische fermenten: 100 mg (10 miljard CFU)
Zink: 2,65 mg (26,5% NRV)
*NRV: Nutritionele referentiewaarden
Specifieke referenties