

Theme Option
Theme |
Custome Color 1 |
Custome Color 2 |
Box-Layout |
Background Pattern |
Background color |
Body Background |
Body Background Color |
Body Background Pattern |
Title Font Family |
Title Color |
Theme |
DHA (docosahexaeenzuur) is een meervoudig onverzadigd vetzuur van de omega-3 familie. Van deze vetzuren wordt gezegd dat ze essentieel zijn omdat ze alleen door het dieet worden geleverd. Het is gemaakt van alfa-linoleenzuur en getransformeerd door een enzymatisch mechanisme (elongasesdesaturases). Deze enzymen worden ook gebruikt bij de transformatie van vetzuren in de omega-6 keten.
1. Beschrijving:
DHA (docosahexaeenzuur) is een meervoudig onverzadigd vetzuur van de omega-3 familie. Van deze vetzuren wordt gezegd dat ze essentieel zijn omdat ze alleen door het dieet worden geleverd. Het is gemaakt van alfa-linoleenzuur en getransformeerd door een enzymatisch mechanisme (elongasesdesaturases). Deze enzymen worden ook gebruikt bij de transformatie van vetzuren in de omega-6 keten.
DHA wordt gebruikt in de volgende gevallen: Cognitieve disfuncties, gedrags- en leerstoornissen, geheugenondersteuning tijdens intellectuele inspanningen. Disfuncties van gezichtsscherpte. Preventie van neurodegeneratieve problemen. Terugkerende depressies. Verlaagt triglyceriden.
NUT-code: AS348/290
Doos met 30 capsules.
2. Aanwijzingen voor gebruik:
1 capsule in de ochtend met een groot glas water.
3. Ingrediënten:
Olie uit kleine vis (ansjovis, haring, sardines)
capsule (gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol),
natuurlijke vitamine E.
4. Voedingswaarde-informatie:
1 capsule per dag brengt u:
Visolie: 500 mg
waarvan DHA 250 mg
waarvan EPA 50 mg
Vitamine E: 3,35 mg (27,9% NRW*)
*NRW: Nutritionele referentiewaarden
Specifieke referenties